DE DEHLER 34, EEN LEGENDE IS HERBOREN

 

 

DEHLER. INNOVATIEVE PERFORMANCE CRUISERS.

dehler-logo-beeldmerkDe Waardes van Dehler

Waarde 1

SNELHEID

Voor ons is snelheid een van de belangrijkste deugden van een boot. Waarom? Het brengt veel plezier om snel met de boeg door de golven te kruisen. Daarom hebben al onze modellen het racen in hun genen. Oftewel, makkelijk te zeilen, moeilijk te verslaan. Daarnaast brengt snelheid ook veiligheid en zeilcomfort met zich mee. Door een snellere acceleratie gaat de boot minder snel schuin doordat de druk sneller uit de zeilen verdwijnt en vaart de boot met minder roerdruk. Dit maakt zeilen comfortabeler en veiliger.

Waarde 2

UITGEKIENDE PERFECTIE

Een perfecte boot is mooi, veilig en snel. De uitrusting laat niets te wensen over. Ons design combineert functie met esthetiek en de afwerking is onberispelijk tot in het kleinste detail. Deze hoge eisen zijn de minimumnorm van Dehler. Wij bouwen elke boot waarbij men zich verbaast over de vele slimme ideeën. Door de uitgekiende constructie van bijvoorbeeld romp en dek is een Dehler sterker en stijver dan menig ander schip. Door deze wijze van romp-/dekverbinding en qua afwerking ziet het er ook nog eens een stuk netter uit door dat er geen kit afwerking aan te pas komt. De overgang van romp naar dek is onzichtbaar, ook dat is uitgekiende perfectie die redelijk uniek is.  

Waarde 3

DUITS ONTWERP

Dehler bevestigt de waarden die staan voor ‘Made in Germany’. Precisie en grondigheid in elk detail is de manier waarop wij denken en handelen, evenals de keuze die wij maken in onze partners. Het internationaal gerenommeerde jachtdesignteam van Judel / Vrolijk & co. behoort tot onze partners.

DEHLER IN BEELD

Bekijk hiernaast de bedrijfsfilm van Dehler met beelden van vroeger en nu.

`When passion meets reason`

MODELLEN

photo-exterieur-dehler-29-270446
dehler-29
41-aangepast
dehler-30
Dehler 34cauf dem Strelersund
dehler-34
photo-exterieur-gb-de-dehler-38-260295
Home – Dehler
imageversion-14
dehler-42
photo-exterieur-dehler-46-273576
dehler-46

BOATSHOWS & EVENEMENTEN

hiswa_logo_2017
interboat
hanseboot_logo