DEHLER

EEN PASSIE VOOR JACHTBOUW

Als pioniers in de wereldwijde serie boot productie,  werken we bij Dehler al meer dan 50 jaar aan een resultaat dat zowel onze klanten als onze medewerkers trots maakt. Onze passie voor de bouw van het perfecte jacht is gebaseerd op duidelijke waarden. Onze jachten zijn de belichaming van deze waarden en geven gevolg aan ons enthousiasme voor de kunst van de bootbouw. Duik met ons mee in de wereld van Dehler Yachtbau!

Toen Willy en Heinz Dehler besloten om 50 jaar geleden de bouw van een boot volledig volgens hun eigen specificaties te organiseren, werd een boot ontwikkeld die sindsdien een permanente markering heeft achtergelaten op de wereldwijde jacht sector. Verdere vernieuwingen en uitvindingen volgden snel die nu nog steeds de huidige jachtbouw beïnvloeden. Zoals bijvoorbeeld het Dehler maindrop System, het Centraal Winch System (CWS) en de invoering van keerfokken.

Maar misschien is dit juist het geheim. Mensen identificeren met hun werk en trots zijn op hun prestaties. Dankzij hun vertrouwen in eigen kunnen, hun niet aflatende streven naar perfectie en hun inventiviteit, zijn Dehlers altijd een stap voor hun tijd geweest. En dat zijn ze nog steeds vandaag. De waarheid kan worden gevonden in het product zelf. Dankzij de nauwe samenwerking met het gerenommeerde jacht ontwerpbureau Judel/Vrolijk, met vele jaren ervaring in de kunst van de boot bouw, moderniteit en optimalisering van prestaties, evenals een innovatief ontwerp, worden gecombineerd in een Dehler. Verschillende ‘Yacht of the Year’ awards bevestigen het succes van deze symbiose. Bovendien, de jachten zijn te onderscheiden uit de menigte dankzij hun uitzonderlijk hoge kwaliteit – typisch Made in Germany! Tijdens de productie, ligt de focus op de hand crafting en het gebruik van state-of-the-art technieken, zoals het vacuüm infusie proces. Dit is de enige manier om de ​​hoge kwaliteit en prestatie-eisen te realiseren.

Dehler heeft zich in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot het toonaangevende merk van vandaag en verkoopt boten over de hele wereld via het wereldwijde dealernetwerk. Het huidige model assortiment omvat de Dehler 29, Dehler 34, Dehler 30 One Design, Dehler 38 SQ, Dehler 42 en de Dehler 46.

De Dehler boten inspireren zeilers over de hele wereld dankzij hun veelzijdigheid. Of het nu is vanwege de hoge kwaliteit, het functionele interieur of het winnen van nog een regatta. Dehler is echte passie!

DEHLER

BEDRIJFSFILM

Wendbaar en aanpasbaar

Dehler 30 One Design

Cruiser met racegen

Snelheid ontmoet kwaliteit

Sportief ontmoet comfort

Vlaggenschip van innovatie

CHAMPIONS

CHOICE 2021

speciaal samengestelde opties

met aantrekkelijke kortingen

geldig in november & december

DEHLER BROCHURE AANVRAGEN

Navigeer naar

Importeur Dehler Nederland & België 

Marina Port Zélande
Kabbelaarsbank 11 / Steiger K1
3253 ME Ouddorp

t: +31 (0) 187 – 663 388
e: info@dehler.nl